Du er landet på Raclette.dk, det helt rigtige sted at finde raclette. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle raclette tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Gastroback raclette & fondue – Advanced Plus

  • Dagens pris: 1799,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1999.00, nu kun 1799,-.
    Du sparer 200 kr. / 10 %
  • Fundet hos Coop.dk

Vores første anbefaling er “Gastroback raclette & fondue – Advanced Plus” som lige nu er på tilbud hos Coop.dk.

Her er prisen sat ned med 10 % og kan altså fås for kun 1799,- – en besparelse på 200 kr.

Se hos Coop.dk ❯❯

2: Princess Grill Deluxe Raclette, 8 personer

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Princess Grill Deluxe Raclette, 8 personer til kun 421,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart Grill Deluxe raclette fra Princess, som er velegnet til otte personer.
Racletten har en vendbar grillplade med en flad samt rillet side med non-stick belægning og en termostat, som temperaturen er let at indstille.
Dette praktiske design gør, at du…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Russell Hobbs Raclette – Fiesta 21000-56

  • Dagens pris: 449,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 599.00, nu kun 449,-.
    Du sparer 150 kr. / 25 %
  • Fundet hos Coop.dk

Næste anbefaling er “Russell Hobbs Raclette – Fiesta 21000-56”.

Dagens bedste tilbud på “Russell Hobbs Raclette – Fiesta 21000-56” har vi fundet hos Coop.dk hvor prisen lige nu er 449,- kr.

Se hos Coop.dk ❯❯

4: Severin Raclette med grillsten

Produkt nummer 4 på vores “raclette-liste” er Severin Raclette med grillsten som du lige nu kan købe for 550,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Raclette er den perfekte mulighed for at skabe en hyggelig fælles middag med venner, hvor gæsterne selv kan vælge ingredienserne.
Denne raclette fra Severin har en hel grillplade i natursten, som er ideel til det meste kød, mens der er plads til de små ra…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Severin Deluxe Raclette med kombineret grillplade

Forhandlerens beskrivelse:
Inviter dine nærmeste på raclette-middag, hvilket er en sjov og interagerende måde at spise sammen på.
Hver gæst kan fylde sin egen raclettepande med ingredienser efter eget valg, som så tilberedes på racletten.
Denne Deluxe raclette fra Severin har 8 pa…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

6: Severin Raclette rektangulær

Sidste produkt på vores liste er Severin Raclette rektangulær som vi har fundet til 500,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne praktiske raclette fra Severin, har plads til i alt 8 personer, som kan sidde omkring den og hygge med madlavning.
Den leveres med 8 mini-pander, som alle har en non-stick belægning.  Derudover er den udstyret med en kombineret grilloverflade, bes…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste raclette i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse raclette:

Dyreste Raclette på listen er KÜCHENPROF Raclette grill EXCLUSIVE fra Proshop.dk med en pris på 2499.00. Billigste udvalgte Raclette er Clatronic Raclette – 2 Personer som du kan købe for 99.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 2400 kr. – de 6 Raclette vi har fundet koster i gennemsnit 3792.47 kr.
Ovenstående Raclette data og priser er hentet fra 16 butikker (Coop.dk, KitchenOne.dk, Barlife.dk, Elgiganten, Proshop.dk, Nemmegaver.dk, WiStore, Homeshop.dk, Gucca.dk, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk, Quickparts.dk, Coolshop.dk, Plusshop.dk, Bazta.com, Manillo.dk). Alle Raclette tilbud er opdateret i dag 19-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Raclette guides:

Fandt du ikke det rigtige Raclette blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Raclette:

5 grunde til at du bør anskaffe dig en raclette

De fleste mennesker elsker god mad. Hvis du virkelig ønsker at imponere dine gæster, så kan du anskaffe dig en raclette. På sådan en kan man forberede nem og lækker mad, som alligevel ser ud af noget. Det er også genialt, hvis du ikke rigtigt orker at forberede en masse komplicerede og tidskrævende retter. Læs mere om, hvorfor du skal anskaffe dig en raclette, hvis du ønsker at hygge om dine gæster.

1. Du kan imponere dine gæster med mad på en raclette

Selv om at mad på en raclette er virkelig simpelt, så vil de fleste alligevel blive imponerede over, hvis du disker op med en raclette, som I sammen skal forberede aftenens måltid på. Derfor er mad på en raclette virkelig genialt, hvis du får gæster. Det er noget, som man virkelig kan sidde og hygge sig med rundt om bordet. De fleste vil med garanti synes, at det er sjovt at få lov til at være med til at være en del af madlavningsprocessen.

Derudover ser det flot ud, hvis du køber nogle grøntsager i lidt forskellige, flotte farver. Det vil pynte på bordet, og det vil kun forstærke den gode oplevelse.

2. Du skal kun forberede maden – dine gæster sørger selv for at lave det på racletten

Noget af det mest geniale ved mad på en raclette er, at det eneste, du skal gøre, er at forberede maden. Du skal blot købe lidt forskelligt mad ind og sørge for at skære det i mundrette bidder. Derefter kan du arrangere det på nogle fade – husk at adskille råt kød og grøntsager fra hinanden.

Derefter er det dine gæster, der sørger for at tilberede madden. Det er dem selv, der vælger, hvad de gerne vil stege på racletten, og det er dem selv, der sørger for også at stege det. Så bliver det ikke nemmere. Derudover er det eneste, du skal bidrage med blot dit gode selskab.

3. Der er noget til enhver smag

Noget andet, der virkelig er godt ved at lave mad på en raclette er, at der er noget til enhver smag. Det er især smart, hvis dine gæster er en smule kræsne. Det vil altså også sige, at det er genialt, hvis du eller dine gæster har børn. Mange børn er meget kræsne, men hvis I laver mad på en raclette, kan man helt selv bestemme, hvad man gerne vil spise. Det kræver blot, at du har handlet lidt forskelligt ind.

Derudover kan man også selv bestemme, hvor meget man ønsker at spise. Derfor vil der aldrig være noget mad, som skal smides ud bagefter, da I blot kan gemme resterne til næste dag. Resterne er ovenikøbet ikke engang blevet varmet op, så det kan holde sig friskt længe.

4. Det er både godt hvis man er vegetar og kødspiser

Ikke nok med, at der er noget til enhver smag. Mad på en raclette er også smart, hvis en eller flere i selskabet kun spiser vegetarisk. Hvis I laver mad på en raclette, så kan I være sikre på, at der både er noget til vegetarerne i selskabet og kødspiserne i selskabet. Derved undgår I også, at der er nogen, der skal gå på kompromis med sine spisevaner, da man helt selv kan bestemme, om man ønsker at spise kød eller ikke.

I kan eventuelt sørge for, at den ene ende af racletten kun bruges til grøntsager, så I er sikre på, at det ikke bliver blandet sammen.

Nogle idéer til, hvad man kan lave af vegetarisk mad på en raclette er forskelligt frugt og grønt. Ting som aubergine, svampe, rød peber og squash er genialt på en raclette. Det er også lækkert med noget tofu, som er godt marineret. Forskellige oste smager også rigtig godt, når det er tilberedt på en raclette.

Hvis man er kødspiser, kan man tilberede nærmest alt på en raclette. Alt slags kød skåret ud i mundrette bidder. En ting som rejer er også lækkert at tilberede på en raclette. Prøv dig frem med forskellige marinader og se, hvad du bedst kan lide.

5. Du kan lave de fleste måltider på den

Ikke nok med at du kan invitere dine gæster til aftensmad lavet på en raclette. Det er muligt at tilberede alle dagens måltider på en raclette.

Til morgenmad kan man spejle nogle æg, stege noget bacon og supplere med en masse andet, som man synes er lækkert. Forskellige grøntsager er også godt til morgenmaden.

Til frokost kan man som bekendt spise det, som man ville spise til aftensmad. Du kan eventuelt bytte om på de to måltider og dermed spise kold mad til aftensmad, hvis du ikke ønsker at spise varm mad to gange på en dag.

Derudover er det også lækkert blot at bruge racletten til at hygge om nogle lækre snacks. Det er også muligt at lave desserter på racletten. For eksempel er det meget populært med nogle forskellige oste, men du kan også vælge at bruge din fantasi lidt. For eksempel kan du tilberede s’mores eller nogle pandekager på racletten.

Det skal du overveje, før du køber en raclette

Det kan godt være ret tidskrævende at lave mad på en raclette. Det er ikke noget, man bare lige gør, hvis man har travlt og skal have sendt børnene til fodbold, gymnastik eller lignende. Det er kun noget, man giver sig til, hvis man har god tid en dag eller aften.

Bemærk også, at selve madlavningen er en del af hyggen. Derfor skal du kun anskaffe dig en raclette, hvis du kan lide at sidde og hygge med maden rundt om bordet.

Derudover er det også vigtigt at sørge for at få den brugt af og til. Ellers ender den bare med at stå på en hylde og samle støv. Sørg for at invitere nogle gæster på raclette. I kan også sørge for at have en fast aftale om, at I skal have mad på en raclette en gang om måneden. Eller måske oftere, hvis I bliver helt vilde med det.

Hvorfor mon bestille en raclette på nettet i stedet for i en butik? – Tre fremragende grunde til hvorfor det er en god ide

Hvis du har brug for det sidste skub før du køber din raclette på nettet frem for i en fysisk butik behøver du ikke lede længere – her på raclette.dk har vi nemlig fundet 3 rigtig gode grunde til hvorfor du skal handle online.

Du sparer tid

Tid er penge siger man, og når du handler på nettet sparer du både tid og penge. For ikke nok med at en raclette som regel er billigere når du køber den online – så går selve købet også meget hurtigere end det ville gøre hvis du først skulle ned i en butik og købe den.

Så du sparer tid – og penge – ved at købe online.

Der er aldrig udsolgt af racletter

Når du tager ned til butikken for at slå til på deres tilbud på racletter er det altid lidt af et sats. Har tilbuddet været for godt og der er blevet udsolgt? Den sats behøver du ikke tage når du handler online. Her kan du se om der er udsolgt eller ej, inden du bruger 20 minutter på at komme ned til butikken. Og selv hvis der er udsolgt? Så er der som regel minimum 3 butikker mere der stadig har racletter på lager og gerne sender den til dig.

Overskueligt overblik over raclette priser

Takket være nethandel skal du ikke længere nøjes med at vælge mellem de to lokale butikker når du skal vælge hvor du køber din raclette. Nej nu har du hele interenettet at vælge imellem – og at sammenligne priser er rigtig nemt, takket være sider som vores egen raclette.dk. Det stiller butikken i lidt af et dilemma – de vil stadig gerne tjene penge.

Men de ved også at de fleste forbrugere køber den billigste raclette de kan finde. Så derfor er der atlid en forhandler eller to der sætter prisen lidt billigere end de andre – og takket være prissammenligning er det nemt at finde lige netop dem.

Et godt link

Vi håber du kunne lide raclette.dk. Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side grillbestik.dk, den vil du sikkert synes om.

Måske kan du også lide:

Her på Raclette.dk skriver vi ikke kun om Raclette – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: