Du er landet på Raclette.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo bordgrill. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo bordgrill tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eva Solo Bordgrill

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo Bordgrill som vi har fundet til 1329,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne bordgrill er ikke blot handy og nem at bruge, den tager sig også smukt ud på bordet.
Størrelsen gør at den er ideel at tage med på tur de varme sommerdage. Grillens ydre er af porcelæn og risten og indsatsen er af rustfrit stål – dette sikrer en læ…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Eva Solo Bordgrill på listen er Eva Solo Bordgrill fra KitchenOne.dk med en pris på 1329.00. Billigste udvalgte Bordgrill er Eva Solo Bordgrill som du kan købe for 1329.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Eva Solo Bordgrill data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Eva Solo Bordgrill tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bordgrill guides:

Fandt du ikke det rigtige Bordgrill blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bordgrill: