Du er landet på Raclette.dk, det helt rigtige sted at finde Siemens bordgrill. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Siemens bordgrill tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lavasten til bordgrill passer til Siemens

Sidste produkt på vores liste er Lavasten til bordgrill passer til Siemens som vi har fundet til 559,- hos Quickparts.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lavasten til bordgriller fra Bosch og Siemens.
Pakken indeholder 3 kg.Bruges til at fylde op grillen.
Lavastenene kan vaskes med varmt sæbevand, så de kan bruges igen og igen.
Alternative Brands:Balay, Bo…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

Dyreste Siemens Bordgrill på listen er Lavasten til bordgrill passer til Siemens fra Quickparts.dk med en pris på 559.00. Billigste udvalgte Bordgrill er Lavasten til bordgrill passer til Siemens som du kan købe for 559.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Siemens Bordgrill data og priser er hentet fra 1 butikker (Quickparts.dk). Alle Siemens Bordgrill tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bordgrill guides:

Fandt du ikke det rigtige Bordgrill blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bordgrill: