Du er landet på Raclette.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa airfryer. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa airfryer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wilfa Airfryer 3,5 liter

Sidste produkt på vores liste er Wilfa Airfryer 3,5 liter som vi har fundet til 999,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Wilfa airfryer med hele 8 programmer, som skaber alverdens muligheder inden for madlavning. Frituregryden har en kapacitet på hele 3,5 liter, og desuden har den 1500 watt. Du behøver ikke bruge ekstra olie, når du tilbereder din mad i gryden, og madlavn…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Wilfa Airfryer på listen er Wilfa Airfryer 3,5 liter fra KitchenOne.dk med en pris på 999.00. Billigste udvalgte Airfryer er Wilfa Airfryer 3,5 liter som du kan købe for 999.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Wilfa Airfryer data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Wilfa Airfryer tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Airfryer guides:

Fandt du ikke det rigtige Airfryer blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Airfryer: