Du er landet på Raclette.dk, det helt rigtige sted at finde WMF bordgrill. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle WMF bordgrill tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WMF Lono Bordgrill

Sidste produkt på vores liste er WMF Lono Bordgrill som vi har fundet til 620,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Tag den hyggelige grillstemning med indendøre og grill hele året rundt med denne smarte Lono bordgrill fra WMF.
Med bordgrillen kan du på ingen tid lave et lækkert og sundere måltid til hele familien.
Non-stick belægningen gør det tilmed muligt at stege m…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste WMF bordgrill i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse WMF bordgrill:

Dyreste WMF Bordgrill på listen er WMF Lono Bordgrill fra KitchenOne.dk med en pris på 620.00. Billigste udvalgte Bordgrill er WMF Lono Bordgrill som du kan købe for 620.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 WMF Bordgrill vi har fundet koster i gennemsnit 620 kr.
Ovenstående WMF Bordgrill data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Coolshop.dk, Proshop.dk). Alle WMF Bordgrill tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bordgrill guides:

Fandt du ikke det rigtige Bordgrill blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bordgrill: